Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Lords against racism


Συνεχίστε να μας στέλνετε φωτογραφίες Άθνε από όλη την Ευρώπη!
Continue to send us Athne photos across Europe!
Continuez à nous envoyer des photos Athne à travers l'Europe!
Weiter zu schicken Sie uns Fotos Athne ganz Europa!
lordsineurope@hotmail.com

10 σχόλια:

  1. ρε φιλε για να ξερουμε ολοι οι αλλοι,αυτο ειναι blog για τον Αθηναικο ή για να ποσταρεις εσυ αυτοκολλητα αναρχικων?
    τι venceremos και βλακειες ειναι αυτα που αφηνεις στα σχολια του πρωτου post?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pros: oloi oi alloi, venceremos = THA NIKHSOUME . Ektos an thelete i omada na xanei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oloi oi alloi http://www.youtube.com/watch?v=Jf9B_-ACX8Q

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ειμαι κανενα παιδι για να με δουλευεις, σου εκανα μια ερωτηση και δεν απαντησες.Δικαιωμα σου και μπραβο σου που δεν σ' αρεσουν οι ναζηδες.Δικαιωμα σου αν εισαι και αναρχικος.Πως σχετιζεται με τον Αθηναικο? Ειναι χωρος ενημερωσης για την ομαδα μας ή για να κανουμε το γουστο μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε το μπλογκ ειναι προσωπικο ιστολογιο καποιου,δεν ειναι επισημη σελιδα του κλαμπ η του συλλογου, οποτε δεν εκφραζει συλλογικες αποψεις. Οποτε για ενημερωση σε παραπεμπω στις δυο σελιδες που διατηρουν οι οργανωμενοι στο fb. Γενικοτερα παντως η ιστορια του συλλογου ειναι συνυφασμενη με προσφυγια, κυνηγι,εξοριες και περιθωριο. Και απο αυτα εμπνεομαστε οι περισσοτεροι. Στην εξεδρα εχουμε χωρο για ολους,αρκει να σεβονται τις αξιες και τα ιδανικα που πρεσβευει ο συλλογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταρχήν το αν είσαι παιδάκι ή όχι ή κανας τρελός που του αρέσει να μιλάει στο πληθυντικό για τον εαυτό του και γενικά ποιος είσαι δεν αφορά τους διαχειριστές του blog.. 2ον το μπλόγκ έχει συγκεκριμένο λόγο ύπαρξης που δεν είναι άλλος απτό να φέρει κοντά τους Αθηναϊκούς της Ευρώπης, αν θές ενημέρωση διάβαζε Μανδραβέλη και Κύρτσο. Αν πάλι θές να στείλεις και συ καμιά φωτογραφία ή συνδρομή για το κλαμπ που σχεδιάζουμε στείλτη στο μέιλ. 3ον το ποιος απαντάει κάθε φορά μέσα στα διαλεκτικά δεμένα σχόλια δε μπορούμε να το ξέρουμε εφόσον επιλέγει να είναι ανώνυμος και φυσικά δε φέρουμε ευθύνη, 4ον Είμαι μετανάστης πάνω από μια 10ετία και ξέρω τι θα πεί ξενιτιά , ξενοφοβία, μίσος, ρατσισμός δεν είμαι αναρχικός αν και αυτό δε σε αφόρα !!! 5ον ΝΑΙ δε μας αρέσουν οι Ναζίδες και ο ρατσισμός και ΝΑΙ δικαίωμα μας , Αν σ’αρέσουν εσένα να τους πάρεις σπίτι σου!
    Για να είσαι πραγματικός λόρδος χρειάζονται ιδανικά και αξίες , μπορεί μια κερκίδα να μην συμφωνεί πολιτικά σε όλα, άλλα σίγουρα υπάρχει ένα μίνιμουμ συνεννόησης , και στο ΑΘΗΝΑΙΚΟ την ομάδα της λαϊκής γειτονιάς του Βύρωνα, την ομάδα του Κατράκη , την ομάδα που καταστράφηκε κατά την διάρκεια της κατοχής, η μόδα του φασισμού ΔΕΝ περνάει ..! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re paidia oloi athinaikoi eimaste mhn tsakwneste!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε βριζουμε εδω μεσα. Θα παιχτει ψαλιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή